Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Novinky
Připravujeme nové motivy na trička
13.08.2021
Připravujeme nové motivy na trička
Připravujeme pro vás spoustu zajímavých motivů na trička. Postupně budeme nabídku rozširovat o dámská trička a poté mikiny a doplňky. číst celé
Drtičky
13.08.2021
Drtičky
Na našem druhém webu multistyle.cz jsme pro vás naskladnili drtičky. číst celé
Tácky na balení
12.08.2021
Tácky na balení
Na našem druhém webu multistyle.cz jsme pro vás naskladnili tácky na balení. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky a akční slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou do měsíce.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
    1. Udělujete tímto souhlas Zuzaně Matuškové, se sídlem Příhrazy 13, IČO 04512201 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • jméno a příjmení
      • emailovou adresu
      • telefonní číslo
      • fakturační adresu
      • dodací adresu
      • historii objednávek
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Milena Kozlerová (účetní) se sídlem Mnichovo Hradiště, V cestkách 1245, IČO 67420524
      • Michal Matuška ( správce webu ) se sídlem Příhrazy 13, IČO 71999990
      • Česká Pošta, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky

Připravujeme nové motivy na trička
13.08.2021
Připravujeme nové motivy na trička
Připravujeme pro vás spoustu zajímavých motivů na trička. Postupně budeme nabídku rozširovat o dámská trička a poté mikiny a doplňky. číst celé
Drtičky
13.08.2021
Drtičky
Na našem druhém webu multistyle.cz jsme pro vás naskladnili drtičky. číst celé
Tácky na balení
12.08.2021
Tácky na balení
Na našem druhém webu multistyle.cz jsme pro vás naskladnili tácky na balení. číst celé
Plechové krabičky
12.08.2021
Plechové krabičky
Na našem druhém webu multistyle.cz jsme pro vás naskladnili krabičky. číst celé
Nepropásněte novinky a akční slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou do měsíce.
Kde nás najdete

Zuzana Pištěláková

Příhrazy 13

29412 Ždár u Mnichova Hradiště

Kontakty
Zuzana Matušková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz